Tims zonweringbedrijf|Kerkweg 15|3371 AE Hardinxveld-Giessendam|Tel. 0184-418499|Fax. 0184-422229|E-mail info@tims-zonwering.nl

Wij zijn verhuisd! 

het nieuwe adres;

Kerkweg 15, 3371 AE  Hardinxveld-Giessendam

De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vertrouwde telefoonnummer;

0184-418499

of een mail sturen naar;

info@tims-zonwering.nl

De kwaliteit en service  van TIMS zonwering

Mtims zonweringet meer dan 30 jaar ervaring is TIMS zonwering het juiste adres voor kwaliteit en service op het gebied van advies en montage.

Zonwering is een sfeervolle manier om het zonlicht en de warmte uit uw woning te houden en gezelligheid in uw huis en op uw terras te creëren. Met de honderden mogelijkheden op het gebied van kleur en doek keuzen van modern tot klassiek is de ideale sfeer voor u en uw woning bij TIMS zonwering zeker te vinden.

Naast binnen- en buitenzonwering en raamdecoratie kunt u ook zeker voor rolluiken bij ons terecht. Rolluiken zijn een zeer effectieve manier om te verduisteren en zo ook de warmte buiten uw woning te houden evenals ongenode gasten. Met de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kleur en bediening htims zonweringeeft TIMS zonwering zeker het ideale rolluik voor u en uw woning. 

Mocht u vragen of interesse hebben in onze producten. Kunt u ons natuurlijk bellen maar, ook een bezoekje brengen aan onze showroom waar de koffie voor u klaar staat. Ook maken wij graag een afspraak met u, om bij u thuis de montage situatie te beoordelen en u vrijblijvend te adviseren.

Met vriendelijke groet,

TIMS zonwering.

Joop Tims.