Tims zonweringbedrijf|Kerkweg 15|3371 AE Hardinxveld-Giessendam|Tel. 0184-418499|Fax. 0184-422229|E-mail info@tims-zonwering.nl

Wij zijn verhuisd! 

het nieuwe adres;

Kerkweg 15, 3371 AE  Hardinxveld-Giessendam

De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vertrouwde telefoonnummer;

0184-418499

of een mail sturen naar;

info@tims-zonwering.nl

Rolgordijnen

Een mooie, sfeervolle, praktische en veelzijdige zonwering. Een rolgordijn past overal. In de woonkamer, maar ook in de keuken, slaap-, bad- of logeerkamer en zelfs voor een dakraam. Rolgordijnen zijn er in een bijna ongelimiteerd aantal kleuren en uitvoeringen. U hebt keuze uit legio uni kleuren, dessins en niet te vergeten onze decoratieve en unieke transparante stoffen die op hun beurt weer prima aansluiten bij alle andere producten van raamdecoratie.

Een dakkapel of schuin dakraam is niet de meest logische plek om een gordijn te bevestigen. Maar met een speciaal dakraam rolgordijn lost u dit probleem creatief op. U kunt ook voor dit rolgordijn kiezen uit talloze uni kleuren en dessins. Gebruikt u het het gordijn ook of vooral om te verduisteren? wij bieden u een indrukwekkende collectie verduisteringsstoffen. Ideaal voor de kinderkamer. 

U kunt uw rolgordijn op diverse manieren laten verfraaien en afwerken. Bijvoorbeeld met mooie schulpranden, al of niet uitgevoerd met een bies, roede of bijpassend sierknop. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw gordijn op maat en naar uw wensen wordt gemaakt. Bovendien staat de kwaliteit garant voor langdurig en plezierig gebruik.

Klik hier voor nog meer inspirerende foto's en mogelijkheden van rolgordijnen.

Rolgordijn met Lancelot schulp Duo rolgordijnen Rolgordijnen Rolgordijnen