Tims zonweringbedrijf|Kerkweg 15|3371 AE Hardinxveld-Giessendam|Tel. 0184-418499|Fax. 0184-422229|E-mail info@tims-zonwering.nl

Wij zijn verhuisd! 

het nieuwe adres;

Kerkweg 15, 3371 AE  Hardinxveld-Giessendam

De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vertrouwde telefoonnummer;

0184-418499

of een mail sturen naar;

info@tims-zonwering.nl

Zonweringsbedrijf wat meer biedt als alleen levering

Zonweringsbedrijf

Tims zonweringsbedrijf is sinds jaren een begrip in zonwering regio Sliedrecht, Hardinxveld, Giessendam, Gorinchem, Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht, of Hendrik Ido Ambacht. U kunt bij ons zonweringsbedrijf terecht voor alle binnen en buitenzonwering maar ook voor o.a. parasols. Als erkend zonweringsbedrijf werken wij uiteraard met de top producten en merken in deze branche. Tims zonweringsbedrijf kan hierdoor bijzondere goede service verlenen op het gebied van garantie, reparatie en onderhoud.

Tims zonweringsbedrijf is gevestigd in Sliedrecht en vanuit haar showroom gevestigd aan de Molendijk 69 staan wij onze klanten te woord. In onze zonweringsbedrijf showroom kunt u opstellingen van rolluiken, vouwgordijnen en markiezen en nog veel meer. Een van onze zonweringsbedrijf collega's staat u dan ook graag te woord en zal u van  uitstekend advies voorzien.

Bent u na bezoek van deze website geïnteresseerd geworden in ons zonweringsbedrijf dan kunt u telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Tims zonweringsbedrijf kan dan met u een afspraak maken bij u thuis of bij ons in de showroom om te kijken wat voor u de mogelijkheden in huis zijn. Tims Zonweringsbedrijf , wij staan voor u klaar !.

Tims Zonweringsbedrijf staat voor u klaar !

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons zonweringsbedrijf , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring