Tims zonweringbedrijf|Kerkweg 15|3371 AE Hardinxveld-Giessendam|Tel. 0184-418499|Fax. 0184-422229|E-mail info@tims-zonwering.nl

Wij zijn verhuisd! 

het nieuwe adres;

Kerkweg 15, 3371 AE  Hardinxveld-Giessendam

De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vertrouwde telefoonnummer;

0184-418499

of een mail sturen naar;

info@tims-zonwering.nl

Zonnescherm met een brede waaier van schitterende en vrolijke kleuren.

Zonnescherm

Bent u opzoek naar een mooi zonnescherm? Dan bent u bij Tims zonwering aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten zonweringen zoals een zonnescherm. Ook kunt u bij ons terecht voor professioneel advies of informatie over een zonnescherm die bij u past.

Naast de goede werking van een zonnescherm als zonwering is een zonnescherm ook een mooie decoratie. Er is keuze uit verschillende kleuren, effecten en motieven die allemaal zorgen voor een mooie decoratie. Het zonnescherm van Tims zonwering is van zeer goede kwaliteit. Ze zijn vochtbestendig, rot en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet en vuilafstotend, bestand tegen weersinvloeden en UV.

Twijfel niet langer en kies voor zonnescherm van Tims zonwering. Zo hebben wij de knikarm terras zonnescherm, de serrezonwering en de uitvalschermen. De knikarm is beschermd tegen weersomstandigheden in een volledig gesloten kast. Het doek van de serrezonwering blijft bij wind strak gespannen. Heeft u interesse in een zonnescherm en woont u in de buurt van Sliedrecht, Hardinxveld, Giessendam, Gorinchem, Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht, of Hendrik Ido Ambacht, dan kunt u gerust contact opnemen.

Zonnescherm zowel geschikt voor handbediening als elektromotor.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een zonnescherm , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring