Tims zonweringbedrijf|Kerkweg 15|3371 AE Hardinxveld-Giessendam|Tel. 0184-418499|Fax. 0184-422229|E-mail info@tims-zonwering.nl

Wij zijn verhuisd! 

het nieuwe adres;

Kerkweg 15, 3371 AE  Hardinxveld-Giessendam

De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vertrouwde telefoonnummer;

0184-418499

of een mail sturen naar;

info@tims-zonwering.nl

Uitvalscherm voor jarenlang plezier!

Uitvalscherm

Opzoek naar een uitvalscherm van topkwaliteit? Dan bent u bij Tims zonwering aan het juiste adres. Tims zonwering is gespecialiseerd in alle soorten zonweringen zoals een uitvalscherm. De uitvalscherm is zeer populair. Wilt u ook een uitvalscherm en woont u in de buurt van Sliedrecht, Hardinxveld, Giessendam, Gorinchem, Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht,of Hendrik Ido Ambacht, dan kunt u gerust contact opnemen.

Een uitvalscherm van Tims zonwering is beschermd tegen alle weersinvloeden in een volledig gesloten kast. U kunt een uitvalscherm bevestigen tegen de gevel, op het kozijn of tegen het plafond. Wanneer u kiest voor een uitvalscherm van Tims zonwering heeft u keuze uit meer dan 400 designs. Er zijn heel veel verschillende kleuren, motieven en effecten. Ook zijn ze leverbaar met verschillende armen. U heeft zelf de keuze uit handbediening of een elektromotor.

Een uitvalscherm van Tims zonwering is van een zeer goede kwaliteit gemaakt. Elk uitvalscherm is bestendigd tegen vocht, schimmel, vet en vuil. Ook is het luchtdoorlatend en bestendig tegen UV en tegen weersinvloeden. Voor meer informatie over een uitvalscherm van Tims zonwering staan wij voor u klaar!

Uitvalscherm in verschillende kleuren, motieven en effecten.

Wenst u meer informatie te ontvangen over uitvalscherm , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring