Tims zonweringbedrijf|Kerkweg 15|3371 AE Hardinxveld-Giessendam|Tel. 0184-418499|Fax. 0184-422229|E-mail info@tims-zonwering.nl

Wij zijn verhuisd! 

het nieuwe adres;

Kerkweg 15, 3371 AE  Hardinxveld-Giessendam

De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vertrouwde telefoonnummer;

0184-418499

of een mail sturen naar;

info@tims-zonwering.nl

Terrasscherm van Tims verkrijgbaar in 400 verschillende doekdesigns.

Terrasscherm

Bent u opzoek naar een terrasscherm in de omgeving van Sliedrecht, Hardinxveld, Giessendam, Gorinchem, Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht, of Hendrik Ido Ambacht? Dan bent u bij Tims zonwering aan het juiste adres. Tims zonwering is gespecialiseerd in alle soorten zonweringen zoals een terrasscherm. Vooral de knikarm terrasscherm is een van onze specialiteiten.

De knikarm terrasscherm is beschermd tegen weersinvloeden in een volledig gesloten kast. Het terrasscherm van Tims zonwering is verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven en is verstelbaar. Het terrasscherm van Tims zonwering is verkrijgbaar in 400 verschillende doekdesigns. U heeft zelf de keuze uit handbediening of een elektromotor.

Bent u op zoek naar een kwalitatief terrasscherm die onverwoestbaar is, zoek niet verder en kies voor Terrasschermen van Tims zonwering. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in een terrasscherm maar ook alle andere producten die bij zonwering horen. Wanneer u vragen heeft over een terrasscherm staat ons personeel voor u klaar. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

Terrasscherm voor jarenlang zonplezier!

Wenst u meer informatie te ontvangen over een terrasscherm , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring