Tims zonweringbedrijf|Kerkweg 15|3371 AE Hardinxveld-Giessendam|Tel. 0184-418499|Fax. 0184-422229|E-mail info@tims-zonwering.nl

Wij zijn verhuisd! 

het nieuwe adres;

Kerkweg 15, 3371 AE  Hardinxveld-Giessendam

De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vertrouwde telefoonnummer;

0184-418499

of een mail sturen naar;

info@tims-zonwering.nl

Screens van Tims zonwering zijn zeer effectief.

ScreensHeeft u ook last in uw woning van de hinderende zonnestralen? Screens is de oplossing. Tims zonwering is gespecialiseerd in alle soorten zonweringen zoals screens. Wanneer u kiest voor screens van Tims zonwering bent u verzekerd van top kwaliteit, goede service en garantie. Wij zijn actief in: Sliedrecht, Hardinxveld, Giessendam, Gorinchem, Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht,of Hendrik Ido Ambacht.

Screens van Tims zonwering zijn zowel met handbediening als met elektrische bediening verkrijgbaar. Ze zijn ontworpen voor grote gebouwen maar tegenwoordig zijn de screens ook zeer geschikt voor woningen. Wanneer het zicht naar buiten wilt behouden moet u kiezen voor screens. Hierbij wordt het zonlicht voor ongeveer 70 tot 80% gefilterd. Nog een voordeel is dat ze minder windgevoelig zijn dan uitvalschermen.

Bent u opzoek naar screens voor u woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment uit screens met keuze uit verschillende kleuren en soorten. Ook voor andere soorten zonweringen bent u bij Tims zonwering aan het juiste adres. Voor screens van Tims zonwering staan wij altijd voor u klaar!

Screens voor een goede filtering van de zon!

Wenst u meer informatie te ontvangen over screens , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring