Tims zonweringbedrijf|Kerkweg 15|3371 AE Hardinxveld-Giessendam|Tel. 0184-418499|Fax. 0184-422229|E-mail info@tims-zonwering.nl

Wij zijn verhuisd! 

het nieuwe adres;

Kerkweg 15, 3371 AE  Hardinxveld-Giessendam

De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vertrouwde telefoonnummer;

0184-418499

of een mail sturen naar;

info@tims-zonwering.nl

Rolgordijnen, een mooie en sfeervolle zonwering

RolgordijnenBent u opzoek naar mooie, sfeervolle, praktische en veelzijdige rolgordijnen dan hoeft u niet langer meer te zoeken. Tims zonwering biedt u de mooiste rolgordijnen aan. Rolgordijnen van Tims zonweringen heeft verschillende uitvoeringen, kleuren, designs en decoratie.

Of u nou rolgordijnen in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of logeerkamer wilt, het past overal. U kunt rolgordijnen zelfs voor een klein dakraam gebruiken. Ook beschikt Tims zonwering over rolgordijnen van transparante stoffen zodat deze prima aansluiten bij alle andere producten van raamdecoratie.

Ook voor verduistering zijn rolgordijnen zeer geschikt. Wij bieden namelijk een indrukwekkende collectie van verduisteringsstoffen. Rolgordijnen zijn op diverse manieren te verfraaien en mooi af te werken. Wij komen voor u rolgordijnen op maat maken in de omgeving van Sliedrecht, Hardinxveld, Giessendam, Gorinchem, Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Rolgordijnen van top kwaliteit en voor plezierig gebruik!

Wenst u meer informatie te ontvangen over rolgordijnen , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring