Tims zonweringbedrijf|Kerkweg 15|3371 AE Hardinxveld-Giessendam|Tel. 0184-418499|Fax. 0184-422229|E-mail info@tims-zonwering.nl

Wij zijn verhuisd! 

het nieuwe adres;

Kerkweg 15, 3371 AE  Hardinxveld-Giessendam

De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vertrouwde telefoonnummer;

0184-418499

of een mail sturen naar;

info@tims-zonwering.nl

Markies in diverse modellen verkrijgbaar bij Tims zonwering

MarkiesMarkies nodig? Tims zonwering is gespecialiseerd in alle soorten zonweringen zoals markies. Voor het aanmeten en maken van markies werken wij in de omgeving van Sliedrecht, Hardinxveld, Giessendam, Gorinchem, Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Markies zijn voor veel mensen erg traditioneel maar voldoen aan alle hedendaagse eisen. Een markies is verkrijgbaar in veel verschillende modellen zoals het petmodel, klapmodel en het rondlopende model. Het petmodel heeft een zeer romantische en stijlvolle uitstraling en biedt ruimte voor openslaande ramen. Dit typen markies is nauwelijks windgevoelig.

Aan een markies zitten veel voordelen. Een markies beschermd tegen de zon van opzij, biedt ruimte voor openslaande deuren, weinig windgevoeligheid en diverse handmatige en elektrische bedieningssystemen. Voor meer informatie over een markies kunt u gerust contact opnemen. Wij staan klaar voor vrijblijvend advies.

Markies met een romantische en stijlvolle uitstraling.

Wenst u meer informatie te ontvangen over markies , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring