Tims zonweringbedrijf|Kerkweg 15|3371 AE Hardinxveld-Giessendam|Tel. 0184-418499|Fax. 0184-422229|E-mail info@tims-zonwering.nl

Wij zijn verhuisd! 

het nieuwe adres;

Kerkweg 15, 3371 AE  Hardinxveld-Giessendam

De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met het vertrouwde telefoonnummer;

0184-418499

of een mail sturen naar;

info@tims-zonwering.nl

Buiten zonwering van top kwaliteit!

Buiten zonwering

Ons bedrijf Tims zonwering gelegen in Sliedrecht is zowel gespecialiseerd in binnen zonwering als in buiten zonwering. Bij Tims zonwering leveren wij buiten zonwering van top kwaliteit. Voor binnen en buiten zonwering in de omgeving van Sliedrecht, Hardinxveld, Giessendam, Gorinchem, Papendrecht, Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht bent u bij ons aan het juiste adres.

Buiten zonwering van Tims zonwering is zeer effectief in het weren van inbraak. Buiten zonwering van Tims zonwering staat kwaliteit altijd voorop. Naast de beveiliging zijn ze ook zon en hittewerend. Wanneer u een buiten zonwering zoekt die een romantische en stijlvolle uitstraling heeft kunt u bij ons ook terecht. Ook kunt bij ons terecht voor buiten zonwering die u helpt tegen de zon te weren.

De buiten zonwering van Tims zonwering heeft vele voordelen: Ze beschermen tegen de zon, ze zijn weinig windgevoelig, ze zijn handmatig of elektrisch verkrijgbaar. De buiten zonwering is in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Voor meer informatie of voor vragen op het gebied van binnen en buiten zonwering kunt u gerust contact opnemen of langs komen voor een afspraak.

Buiten zonwering verkrijgbaar bij Tims zonwering.

Wenst u meer informatie te ontvangen over buiten zonwering , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring